Van 10 tot en met 21 augustus 2020

Elke dag van 10:00 tot 16:00 uur het allerleukste vakantieland van Nederland!

Jeugdvakantieland – hét maatschappelijke evenement voor kinderen

Jeugdvakantieland, het grootste speelparadijs, wordt dit jaar voor de 62e keer georganiseerd. Het evenement heeft een maatschappelijk karakter en maakt het mogelijk om mede voor kinderen, die door welke reden dan ook niet kunnen genieten van een welverdiende vakantie, heerlijk te kunnen spelen in de zomervakantie.

Om dit te kunnen realiseren zijn wij afhankelijk van diverse subsidies, de hulp van het bedrijfsleven en uiteraard uw bijdrage als bezoeker aan dit mooie evenement.

Door de entreebedragen voor elke bezoeker laag te houden, kan een ieder komen genieten op Jeugdvakantieland en kunnen wij het elk jaar weer mogelijk maken om dit unieke evenement te organiseren. Onze dank daarvoor is groot!

Jeugdvakantieland al 62 jaar een begrip bij vele generaties

Wilt u ook een bijdrage leveren aan Jeugdvakantieland met uw bedrijf en/of instelling? Vul dan aub het formulier in bij ‘sponsoren’.

Wat is Jeugdvakantieland?

Van 10 tot en met 21 augustus staat Rotterdam AHOY weer vol met allerlei spectaculaire attracties. Tekenen, schilderen, knutselen en schminken natuurlijk maar ook allerlei spelelementen met water. Clowns, wagentjes om in te rijden en het grootste springkussen van Europa.

12 dagen plezier, leren, vermaak en lol maken. Als je erbij wilt zijn vraag dan je ouders of ze alvast een kaartje willen kopen. Het wordt echt een topjaar want  Jeugdvakantieland bestaat 61 jaar.

Reguliere kaarten kosten € 8,-. Reguliere kaarten zijn zowel online als bij de kassa van Rotterdam Ahoy verkrijgbaar.

Ben je in bezit van een Rotterdampas? Dan is de prijs voor een toegangskaart € 2,-. Heb je een Jeugdvakantiepaspoort? Dan bedraagt de toegangsprijs € 6,-. Toegangskaarten met korting worden alleen bij de kassa van Ahoy verkocht.

Zorg dat je het niet mist!

Tim Tom Events verzorgt het Tim Tom waterpark en het Tim Tom springpark tijdens Jeugdvakantieland 2019.