Educatief verkeersplein

Afgelopen jaar heeft het consortium Verkeer, bestaande uit Gemeente Rotterdam, Jeugdvakantieland , BMX Fietsschool, Breed Aktief, Tjinco bv, Halo Jobbing en Veilig Verkeer Nederland, gerelateerde educatieve en entertainment activiteiten verricht.

Hieronder vindt u meer informatie betreffende het consortium verkeer van 2022, welke we ook in 2023 weer graag terugzien op Jeugdvakantieland.

Rotterdam doet weer mee, drie grote verkeerspleinen voor elke leeftijd een verkeersplein.

Fietslessen en BMX lessen voor de kinderen en een Verkeersquiz voor de ouders door Veilig Verkeer Nederland.

  1. Activiteiten voor kinderen t/m 4 jaar. Bruna verkeersplein
  2. Activiteiten voor kinderen van 5 t/m 8 jaar. (Verkeersplein, fietslessen)
  3. Activiteiten voor kinderen van 9 t/m 12 jaar. (BMX voorselectie via Verkeersplein)
  4. Info markt, SchoolopSeef, VVN verkeersquiz

Verkeersplein (1)

Dick Bruna oefenstraat (verkeersplein), t/m 4 jaar, Leer in het Verkeer, uitgevoerd door Tjinco en de verkeersleerkrachten van Tjinco.

De oefenstraat bestaat uit verschillende praktijkoefeningen waarbij kinderen spelenderwijs oefenen in het verkeer. Bij de uitvoering worden ook de ouders betrokken zodat ouder en kind samen kunnen oefenen met veilig oversteken.

Doel: spelenderwijs oefenen met veilig oversteken in het verkeer.

Doelgroep: kinderen van 2 t/m 4 jaar.

Alle kinderen en ouders kunnen deelnemen.

Verkeersplein (2)

School op SEEF010, verkeerskunsten Fietsparcours, uitgevoerd door Breed Actief en de verkeersleerkrachten van Halo Jobbing

Op het Verkeerskunsten Fietsparcours oefenen kinderen de basisvaardigheden van het fietsen. Door middel van uitdagende behendigheidsoefeningen vergroten kinderen in een veilige omgeving hun fietsvaardigheid.

Doel: spelenderwijs vergroten van de fietsvaardigheid.

Doelgroep: kinderen vanaf 5 jaar.

Beginsituatie: d

kan zich zelfstandig voortbewegen op een fiets en deze remmend tot stilstand brengen (=deelnamevoorwaarde).

Verkeersplein (3)

De BMX-clinic uitgevoerd door de trainers van BMX-Fietsclub/ Dansh Urban Gym zorgt ervoor dat kinderen op een speelse manier hun fietsvaardigheden verbeteren, zoals balanceren, manoeuvreren en snel anticiperen op gebeurtenissen in hun omgeving. Door middel van kleurrijke fietsen, stoere shirts en gediplomeerde Urban Sports Trainers, spelen wij in op de belevingswereld van kinderen.

De BMX-clinic zorgt ervoor dat kinderen op een speelse manier hun fietsvaardigheden verbeteren, zoals balanceren, manoeuvreren en snel anticiperen op gebeurtenissen in hun omgeving. Door middel van kleurrijke fietsen, stoere shirts en gediplomeerde Urban Sports Trainers, spelen wij in op de belevingswereld van kinderen. Doelgroep: 5 t/m 12 jaar

Infomarkt

De kinderen zijn aan het leren om veilig fietsen, de ouders kunnen genieten van een kopje koffie en gelijk ook hun kennis van de verkeersregels laten testen door mee te doen met de VVN verkeersquiz.

 

HALO JOBBING draagt bij aan een actieve en gezonde samenleving, omdat bewegen belangrijk is.

Middels onze activiteiten zorgen we voor een passend aanbod voor basisscholen, verenigingen en stichtingen. Bij de uitvoering van al onze activiteiten werken wij met professionele en gekwalificeerde begeleiders en docenten.

We zorgen ervoor dat basisscholen een educatieve, sportieve en creatieve activiteit krijgen, waar ze nog lang op kunnen terugkijken. Onze activiteiten  passen we altijd aan de wensen van de klant aan, binnen de mogelijkheden van HALO JOBBING.

Waarom HALO JOBBING?

  • Specialist in educatieve, actieve en creatieve organisatie en evenementen
  • Tussen-, en naschoolse activiteiten voor basisscholen
  • Expert op het gebied van brede talent ontwikkeling
  • Ondersteuning bij uw subsidie aanvragen
  • Diensten pakket van A tot Z, meer dan organisatie alleen
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding