Sponsoren 2024

Onze hoofdsponsor

ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM, UW BETROUWBARE VERHUURDER

Attractieverhuur TimTom is koploper op het gebied van attractieverhuur. Wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud.

LEES MEER OVER TIMTOM

DE KWALITEIT VAN ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

Om u veilige materialen te kunnen bieden, werken wij uitsluitend met de beste kwaliteit. Onze materialen (springkussens, stormbanen, zeskamp attracties) zijn uitsluitend van Nederlandse bodem. Onze materialen zijn altijd voorzien van keuring en worden jaarlijks geïnspecteerd.

Attractieverhuur TimTom staat voor betrouwbaarheid
Wanneer je er voor kiest om een attractie bij attractieverhuur TimTom te huren, dan staat dat garant voor plezier, betrouwbaarheid en kwaliteit. Onze medewerkers zijn allemaal professioneel opgeleid en kindvriendelijk.

GROOTS IN ZESKAMP, PASSEND VOOR ELK BUDGET

Naast de ondersteuning die nodig is om uw evenement, zeskamp of activiteit te doen slagen, bieden wij een breed assortiment aan attracties. Om ons te onderscheiden zijn wij ons bezig gaan houden met het bedenken en ontwikkelen van attracties. Enkele creaties die vallen onder het TimTom label zijn de Dizzy SpinThe StrikerThe Wall en onze grootste creatie is de Multi Sky Swing. Onze creativiteit is in deze (zeskamp) spelkussens visueel geworden. Met een ruim assortiment aan stormbanen, hebben wij enkele unieke exemplaren. Een aantal voorbeelden hiervan zijn de TimTom Stormbaan, Crazy Race StormbaanStormbaan XXL, en Ultimate Stormbaan (90M). Echte TimTom Originals!

HET GROOTSTE SPRINGKUSSEN ter wereld

Wilt u een echte aandachtstrekker op uw evenement, huur dan HET GROOTSTE SPRINGKUSSEN TER WERELD bij Attractieverhuur TimTom. Dit gigantische springkussen is maar liefst 1000m2, wat zorgt dat er 350 kinderen en/of volwassen tegelijk kunnen springkussen. Het Grootste Springkussen Ter Wereld is 50 bij 20 meter, en bestaat uit 7 uitdagende delen. Dit springkussen trekt veel kinderen naar uw evenement, die zorgen voor een goede promotie door alle foto’s en filmpjes. Wacht dus niet te lang, en huur snel HET GROOTSTE SPRINGKUSSEN TER WERELD bij Attractieverhuur TimTom.

Jeugdvakantieland wordt mede mogelijk gemaakt door onder andere:

Sponsor worden?

Ook een bijdrage leveren aan Jeugdvakantieland met uw bedrijf en/of instelling? Ga naar de pagina Sponsor worden en laat uw gegevens achter, dan nemen wij snel contact met u op.