Partyschepen Smaragd

Welkom aan boord bij Partyschepen Smaragd. In Rotterdam e.o. staan wij bekend om onze gastvrijheid, vakmanschap, creativiteit, passie en prachtige gemoderniseerde partyschepen. Onze schepen kunnen ingezet worden voor: feesten, bruiloften, diners, partijen, recepties en zakelijke events. Uw event krijgt bij ons aan boord de onderscheidende aanpak die het verdient. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze partymanager (010 – 479 66 06) of bezoek onze vernieuwde website.


Foppe Fonds

Het Foppe Fonds zet zich in voor kinderen voor wie sporten of spelen niet vanzelfsprekend is vanwege hun lichamelijke of verstandelijke beperking of omdat hun ouders door financiële omstandigheden hun kind niet kunnen laten sporten. Door te sporten of te spelen krijgen kinderen energie en levenslust. Door het geven van een bijdrage kan het Foppe Fonds ervoor zorgen dat een kind weer straalt en plezier heeft. Zelfs als het allemaal even niet gemakkelijk is: een kind hoort te spelen!
Beschermheer van het Foppe Fonds is Foppe de Haan www.foppefonds.nl


kramer group

In Rotterdam, Europa’s belangrijkste containerhaven, biedt de Kramer Group zowel grote als kleine klanten de beste denkbare service in vrijwel alle facetten van de containerlogistiek Kramer City in de Waal-/ Eemhaven en Kramer Delta Depot op de Maasvlakte zijn als geen ander thuis in containeropslag, -reparatie en aanvullende onderhoudsdiensten. Via Kramer Cargo Securing krijgt onder meer de Douane in de Waal-/Eemhaven professionele ondersteuning bij het uitvoeren van inspecties. Overslag is bij de Kramer Group geconcentreerd op de Maasvlakte. Delta Container Services, een joint venture met ECT, legt zich toe op de overslag van lege en volle containers. Met Rotterdam Container Terminal heeft Kramer Group sinds 2007 een state-of-the-art feeder-, shortsea- en binnenvaartterminal. www.kramergroup.nl 


Breeman

De oudste BMW dealer van Nederland.

Breeman BMW is officieel dealer van BMW met vestigingen in Rotterdam en Gouda. Als oudste BMW dealer weten wij als geen ander wat u zo aantrekt in de producten van BMW, waarbij rijplezier, genieten en bewust leven centraal staat. Lees hier over onder andere onze bedrijfshistorie, de Breeman Classic Collection, onze zakelijke diensten en vacatures.
www.breemanbmw.nl


van leeuwen van lignac stichting

De bevordering van het geestelijke en lichamelijke welzijn van de Rotterdamse bevolking en meer in het bijzonder van eenzame ouderen, ouderen in bejaardentehuizen of ziekeninrichtingen, jonge kinderen in verzorgingsinrichtingen of ziekeninrichtingen in de gemeente Rotterdam. Meer informatie? Ga dan naar: https://www.rotterdamsefondsen.nl/fonds/75/van-leeuwen-van-lignac-stichting/


Tune Chemical Tankers

Tune Chemical Tankers is a global tanker operator providing reliable, high quality long term transportation services to the world’s leading manufacturers and traders of chemicals, commodities and edible oils.
http://www.tunechemicaltankers.com/